Relatie- en Gezinstherapie

Emotionally Focused Therapy

'Onze relatie stond op springen, we deelden nog maar weinig met elkaar en leefde langs elkaar heen. Het leek wel of het enige wat ons nog verbond heftige ruzies waren. We wisten dat we het contact niet wilde verbreken, we wilden het anders.....'

 

Zitten jullie vast in een negatieve manier van omgaan met elkaar?

Mis je intimiteit en liefde in jullie relatie?

Ervaren jullie problemen of blokkades op seksueel gebied?

Heb je een problematische relatie met je kind(-eren)?

 

Voor iedereen wie moeilijkheden ervaart met familie, partner of kind zal deze wetenschappelijk bewezen methode voor relatieproblemen baat hebben.

De kracht van de EFT methode zit in het richten op de menselijke behoeften aan hechting, veiligheid en liefde welke een belangrijke rol blijken te spelen in dergelijke negatieve spiralen.

Want wat anders maakt dat ruzies over een rondslingerende sok, een manier van parkeren of het klassieke tandpasta dopje zoveel impact op een relatie kunnen hebben?

Bij EFT zoeken we uit welke onderdelen belangrijk zijn in jullie negatieve patronen en wat jullie tegenhoudt in het maken en behouden van een veilige liefdevolle verbinding. EFT helpt jullie een liefdevolle verbinding te maken en te werken aan een hechte relatie.

Een hechte relatie betekent: een gevoel van vertrouwen, de zekerheid dat er iemand voor je is en dat jij belangrijk bent voor de ander. Een hechte relatie biedt een stevige basis om de wereld aan te kunnen. Het is een veilige haven om naar terug te keren, een basis om het beste uit jezelf te kunnen halen en dagelijks nieuwe energie op te kunnen doen. 

Dit is een zeer effectieve methode om negatieve patronen in relaties te doorbreken en om te buigen naar een hechte liefdevolle relatie. Ook is deze methode zeer helpend bij problemen of een gebrek aan seksuele intimiteit. 

EFT Therapie is geschikt voor gezinnen, partners en mensen wie allen bereid zijn energie te investeren in de relatie. Dit kan gaan over een liefdevolle, vriendschappelijke, familiare of collegiale relatie. 

Ben jij de enige persoon die energie wil investeren in het oplossen van een problematische relatie? Denk dan eens aan een familieopstelling; hierbij heb je de andere persoon niet nodig om een probleem op te lossen.

Zijn jullie allebei bereid om aan jullie relatie te werken?

Voel je welkom in mijn praktijk.

Op Trustoo scoort deze praktijk een 9,5 op het gebied van individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie en staat op 1 in de TOP 10 van beste hulpverleners. De praktijk scoort op Social Media een 10.

Tarieven en vergoedingen

Relatietherapie wordt door enkele aanvullende verzekeringen voor alternatieve zorg gedeeltelijk vergoed. Vraag dit vooraf na bij jouw zorgverzekeraar. 

Alle facturen die niet, of gedeeltelijk niet, vergoed worden, kunnen volgend jaar gedeclareerd worden als ‘bijzondere zorgkosten’ via de jaarlijkse belastingaangifte. Lees hier andere alternatieven om een traject te kunnen declareren. 

  • Relatietherapie €149

    75 min.

  • Gezinstherapie €169

    75 min.