Therapie; voor wie?

Blijf je doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.

Psychosociale therapie kan ondersteunen bij allerlei psychische, emotionele en sociale problemen. Soms zorgen deze problemen ervoor dat je uit evenwicht raakt of dat je belangrijke beslissingen uitstelt. Ondersteuning door psychosociale therapie kan helpen grip op jezelf en jouw leven te krijgen.

Persoonlijke ontwikkeling is een must wanneer je problemen wilt overwinnen. We kijken tijdens een therapeutisch consult naar oplossingen die snel werken, zodat je weer gelukkig kunt zijn met jezelf en jouw leven.

Je hebt géén verwijsbrief nodig van je huisarts.

 

Op Trustoo scoort deze praktijk een 9,5 op het gebied van individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie en staat op 1 in de TOP 10 van beste hulpverleners. De praktijk scoort op Social Media een 10.

Voor welke problemen kun je terecht?

Voel jij je gedreven om prachtige kansen te benutten in je leven?

 

Er kunnen veel uiteenlopende redenen zijn om voor therapie en persoonlijke ontwikkeling te kiezen.

Het is daarnaast mogelijk bij (dreigend) ziekteverzuim – door overspannenheid en burn-out – therapie in te zetten. Dit zal je ondersteunen bij een spoedig herstel, zodat je weer energiek je werkzaamheden kunt herpakken. Een werkgever is bij langdurig ziekteverzuim vaak bereid om deze kosten te vergoeden.

Het vraagt moed, tijd en energie om jezelf te ontwikkelen en veranderingen in je leven door te voeren. Maar blijf je doen wat je deed, dan blijf je krijgen wat je kreeg.

Wil jij je problemen aanpakken en ben je bereid om energie in jezelf te investeren?

Als je wilt, kan ik je hierbij helpen.